reparatie zolen en hakken schoenreparatie zolen en hakken reparatie zolen en hakkenLeren zolen

Edwin Pfrommer werkt alleen maar met de betere kwaliteitszolen van Rendenbach.
Deze zijn in verschillende diktes zodat de juiste dikte bij het verzolen kan worden toegepast.
Ook heeft Edwin Pfrommer de leren zolen met rubberen inleg van Rendenbach.

Rubber zolen

Edwin Pfrommer voert een grote verscheidenheid van rubberen zolen, zowel in kleur als in diktes. Profielzolen van “Vibram” voor de wandelschoenen. Ook beschermzolen, voor de klant die de pasvorm van de schoen wil behouden, kunnen worden geplaatst in alle maten zowel voor dames als voor heren.

Hakken

Hakken zijn te leveren in verschillende soorten van hardheid. U moet denken aan bijvoorbeeld nylon en rubber. Ook bestaat de mogelijkheid om hakken te zetten die stroef zijn ,zodat de klant niet uitglijdt en de hakken geen tikkend lawaai maken. Als uw hakken naar uw mening te hoog zijn, maken wij deze verantwoord lager. Edwin Pfrommer heeft verschillende kleuren in het assortiment zodat voor elke schoen de juiste kleur kan worden geplaatst.

Voering

Voeringen kunnen snel slijten wanneer iemand bovenmatig transpirerende voeten heeft. Bij vervanging wordt gekeken naar de kleur, de dikte en de maakwijze.  Na de reparatie  loopt de schoen weer prettig en gaan de sokken minder snel stuk.

Inlegzolen

Wanneer de klant transpirerende voeten heeft kunnen de inlegzolen snel slijten. Edwin Pfrommer kan voor u een nieuwe leren inlegzool plaatsen zodat de schoen weer comfortabel zit.