reserve autosleutels bijmakenEen reserve autosleutel is nooit weg !
Wel eens gedacht om een extra auto sleutel te laten dupliceren? Dit kan u een hoop ellende besparen, wanneer er één verliest of kwijtraakt.
Ons bedrijf is uitgebreid met computer gestuurde sleutelmachines.

Dat Edwin Pfrommer alle gewone sleutels kon maken is u inmiddels wel bekend. Met de aanschaf van de juiste software maakt dit Edwin Pfrommer een sleutelspecialist in Nederland, die in staat is om ook zo goed als alle autosleutels te kunnen en te mogen maken. De autosleutels van tegenwoordig zijn, dankzij de zogeheten transponder, een complex deel van de auto geworden. Sleutels laten namaken heeft geen enkele zin, want zonder transponder zal de auto niet starten. Edwin Pfrommer heeft hier antwoord op.

Edwin Pfrommer :" Een transponder is een elektronisch apparaat dat een boodschap uitzendt, als antwoord op een ontvangen boodschap. Als antwoord daarop sturen ze een signaal terug, dat informatie bevat over de identiteit van het voertuig waarin ze ingebouwd zijn. Op het moment dat de autosleutel binnen het bereik van het radarveld rondom het contactslot komt, moeten deze twee transponders elkaar herkennen". Is dit niet het geval dan zal de brandstoftoevoer niet tot stand komen en zal de auto niet starten. Alle auto merken beschikken vanaf 1998 een ingebouwde transponder, ook wel startonderbreker genoemd. Zomaar sleutels laten namaken heeft geen enkele zin, want zonder de ingebouwde transponder zal de auto niet starten."

Van veel bekende auto merken kunnen wij de sleutels direct voor u dupliceren.

Wist u ook dat wij:

  • Autosleutels met of zonder startonderbreker ook voor u kunnen verzorgen. (Het kan voorkomen dat we de zogeheten ''pincode'' van de auto nodig hebben om uw sleutel te kunnen inlezen in uw auto.)
  • Uw auto moet dus in enkele gevallen aanwezig zijn om de sleutel te kunnen uitlezen.
  • Ook klapsleutels kunnen leveren voor uw auto, met en zonder transponder. Wij kunnen eventueel de transponder uit uw eigen reservesleutel overzetten in deze klapsleutel. Deze klapsleutel is niet leverbaar met afstandsbediening.
  • Voor een gebroken autosleutel ook vaak een oplossing hebben?
  • U de mogelijkheid bieden om de transponder uit de gebroken sleutel over te zetten in een nieuwe sleutel?
  • Originele behuizingen kunnen leveren?

Informeer in de winkel naar de mogelijkheden. Uiteraard mag u ons ook altijd even bellen of een mail sturen met uw vragen.